Sietse de Boer - Secretaris

Mijn naam is Sietse de Boer, ik woon in Garyp samen met mijn vrouw Nel en we hebben drie dochters, die allemaal elders, maar wel in de buurt wonen. Ik ben inmiddels gepensioneerd en heb dus wat meer tijd voor maatschappelijke zaken.

Hoe kom je in aanraking met God's Golden Acre Zuid-Afrika (verder te noemen GGA-ZA). Na het bezoek van een groep enthousiaste Garypers aan GGA Zuid Afrika in 2000, waaronder onze dochter Jellie, ben ik in contact gekomen met GGA-ZA en als je er eenmaal mee bent "besmet" laat het je niet meer los. Vooral nadat in 2009 opnieuw een groep Garypers, waaronder ikzelf en onze dochter Petronella, voor drie week naar GGA-ZA zijn geweest. Wij hebben diverse werkzaamheden verricht, waaronder het inrichten van de "pre-skool" in de vallei en het inrichten van een keuken op de locatie van GGA-ZA.

Het jaar 2018 was voor ons als gezin zeer bijzonder. Met genoemde dochters Jellie en Petronella en onze oudste dochter Anneke heb ik een een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt en uiteraard een bezoek gebracht aan Mw. Heather Reynolds van GGA ZA, zij zwaait op locatie de scepter. Zij doet dit vanuit haar bijbelse overtuiging dat je hulp moet bieden aan de minstbedeelden. Zo'n bezoek verstevigd de band met GGA-ZA.

Kort na onze reis heb ik een gesprek gehad met het bestuur van st. Vrienden van GGA-NL en ben gevraagd zitting te nemen in het bestuur waarin ik heb ingestemd.

Naast de standplaats van de stichting, Hardenberg, kan ik met trots zeggen dat er ook in Garyp en Sumar een aantal vrijwilligers zijn die zeer warme gevoelens hebben voor GGA-ZA en hiervoor jaarlijks diverse acties organiseert.

Ik hoop als bestuurslid een schakel te kunnen zijn tussen de stichting en de organisatie in Garyp e.o. en probeer mij in te zetten voor de stichting als secretaris.

 

 

« Terug naar overzicht