Resultaten

Voor de precieze financiële resultaten van de afgelopen jaren verwijzen we graag naar de jaarverslagen. Deze worden ieder jaar door de accountant gecontroleerd.
Een greep hieruit:


Via het kind sponsorprogramma FKP worden ruim 80 kinderen gesponsord, waarvan ongeveer 20 kinderen van God’s Golden Acre en 60 kinderen uit het omliggende landelijk gebied. 


Er zijn voorzieningen op het terrein van God’s Golden Acre gebouwd door vrijwilligers die daar hun “vakantie” doorbrachten. Dezelfde groep heeft ook een door God’s Golden Acre gebouwde  kleuterschool voorzien van sanitaire voorzieningen.


Er is een huisje gebouwd in het landelijk gebied voor een moeder die voor 9 kinderen zorgde.


Gods Golden Acre heeft zijn eigen water voorziening gekregen zodat ze niet meer afhankelijk zijn van water van de gemeente.


Er zijn 16 elektrische boilers en een elektrische douchekop vervangen door  9 zonneboilers, waardoor de sterke stijging van de elektriciteits kosten in Zuid Afrika kon worden opgevangen. Tevens is dit goed voor het milieu.


Op aanvraag en maandelijks via 5€ fonds draagt God’s Golden Acre Nederland bij in de kosten van levensonderhoud. Hiermee worden onder andere brandstof voor het transport van de kinderen naar school, salarissen, energie en voedsel van betaald.


Mede door het optreden van de God’s Golden Acre Young Zulu Warriors in Zwolle en bemiddeling van God’s Golden Acre Nederland heeft God’s Golden Acre Zuid Afrika een lang lopend contract met hogeschool Windesheim in Zwolle gehad. Helaas is hier door de stijgende criminaliteit een einde aan gekomen.


Project “Wagenpark” draagt bij in de kosten van onderhoud en keuringen van het huidige wagenpark.