Bazaar van projectgroep GGA Garyp een groot succes

De projectgroep GGA Garyp gaat in juli 2022 a.s. in één van de valleien rondom  Cato Ridge , Zuid Afrika, een huisje  bouwen om de  levensstandaard van het betreffende gezin te verbeteren. Zij doen dit onder leiding van Brendan Reynolds, zoon van de in april 2020 overleden Heather Reynolds. Brendan geeft vanaf die tijd leiding aan GGA ZA. 

 

Om daar een huisje te kunnen bouwen zijn er financiën nodig en de projectgroep is er door diverse acties en werkzaamheden in geslaagd al een bedrag van bijna € 15.000.- bijeen te brengen. De bazaar van zaterdag 9 april jl. in ‘It Geahûs ‘van Garyp’ die de grote zaal gratis beschikbaar had gesteld, was  één van die acties en heeft het prachtige bedrag van bijna € 1.400.- opgebracht. Een compliment aan iedereen  er aan heeft meegewerkt.

 

April is een heel goede maand voor de projectgroep want een benefietconcert eerder deze maand heeft  € 1.050.- opgebracht en op eerste  eerste  paasdag 17 april wordt de opbrengst bekend gemaakt van het ‘veertig dagen project’ wat is georganiseerd door  de christelijke basisschool ‘De Wrâldpoarte’  en de PKN gemeente, beide uit Garyp.

 

 Wij wensen alle leden van de projectgroep veel inspiratie en Gods zegen toe met hun reis en de uitvoering van het project in de vallei nabij Gods Golden Acre, Zuid Afrika.

 Klik hier voor meer foto's!


Bestuur GGA NL.

« Terug naar overzicht